Başkan Gündoğan’ın Atatürk Sevgisi ve Hayranlığı

Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, belediye ekiplerinin karla mücadele çalışmalarını yerinde inceledi ve ekiplerden bilgi aldı.
Denetimler sırasında Başkan Gündoğan, etkisini gösteren kar yağışının ilçedeki Çok Programlı Anadolu Lisesinin bahçesinde bulunan Atatürk büstünü karla kapandığını gördü. Başkan Gündoğan bunun üzerine Atatürk büstünü kendi temizleyerek Atatürk’e yakışır hale getirdi.
Başkan Gündoğan, "Bizlere büyüklerimizin öğrettikleri doğrultuda Atatürk’e olan sevgimiz bir meşale gibi geçmişten günümüze hep yanmıştır. Bizler Atatürk’ün ilke ve inkılâplarına bağlı şekilde olarak aldığımız bu emaneti geleceğimizin teminatı olan gençlere son nefesimize kadar emanet edeceğiz. Biz Atatürk çocuklarıyız, Atamızın büstünü kaldırmak yerine, Atamızın büstünü kardan temizliyoruz. Atamızı kirletmek için çok uğraşıyorlar ama onun izinden gitmeye devam edeceğiz ve onun emanetine sahip çıkacağız. Atatürk’ü benimseyen genç nesiller yetiştirelim eğitim seviyemizi onun seviyesine taşıyalım. İdealleri halen yaşayan, fikirleri ölümsüz bir başka lider yok. Atatürk Türkiye’sini çağdaş uygarlığın ilerisine taşımak, ülkemizi ve tarihimizi uluslararası platforma doğru tanıtmak için, üzerimize düşenleri yapmayı bir borç biliyoruz. Atamızın fikirlerini ve ilkelerini benimsemeye devam edeceğiz ve onun niteliğinde insanlar yetiştireceğiz. Yaşanan son günlerde Atamıza sahip çıkmaya ihtiyacımız olduğuna inanıyorum’’ dedi.