Eskişehir Vali Yardımcısı ve Mahmudiye Kaymakam Vekili Çağlar, Başkan Gündoğan’ı ziyaret etti

Eskişehir Vali Yardımcısı ve Mahmudiye Kaymakam Vekili Ferhat Çağlar, Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan’ı makamında ziyaret etti.
Vali Yardımcısı ve Mahmudiye Kaymakam Vekili Çağlar, Mahmudiye ilçesindeki görev süresi boyunca toplumun menfaatine olan çalışmalarda Başkan Gündoğan ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını belirtti.
Başkan Gündoğan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Vali Yardımcısı ve Mahmudiye Kaymakam Vekili Çağlar’ın birlik ve beraberlik düşüncelerine katıldığını ifade etti. Mahmudiye’de sosyal belediyecilik anlayışını benimsediklerini ve ilçeyi çağdaş bir biçimde yönettiklerini belirten Başkan Gündoğan, Mahmudiye Belediyesi’nin faaliyetleri hakkında Vali Yardımcısı ve Mahmudiye Kaymakam Vekili Çağlar’a bilgiler verdi.